Komercijalna banka najbolja banka u 2011. godini

Bez autora
Sep 28 2011

Na svečanosti održanoj 26. septembra u Nacionalnom pres centru u Vašingtonu, predstavnici magazina Global Finance uručili su zameniku predsednika IO Komercijalne banke Draganu Santovcu priznanje za najbolju banku u Srbiji u 2011. godini. Izbor su, 18-tu godinu zaredom, sačinili urednici magazina Global Finance, koji izlazi u 163 zemlje sveta, uz pomoć privrednih analitičara, izvršnih menadžera i bankarskih konsultanata. Istraživanje je obuhvatilo banke u 22 države Centralne i Istočne Evrope. Kriterijumi po kojima su birane najbolje banke bili su: poznavanje potreba klijenata, rast aktive, profitabilnost, strateški odnosi, odnosi sa klijentima, obučenost zaposlenih, konkurentnost cena usluga, upotreba tehnologije i inovativnost proizvoda. Za najbolje, kako je navedeno u odluci žirija, proglašene su banke koje uspevaju da održe nivo kvaliteta usluga i sigurnosti u često nestabilnim uslovima tržišta.

Komercijalna banka najbolja banka u Srbiji u 2011. godiniNa svečanosti održanoj 26. septembra u Nacionalnom pres centru u Vašingtonu, predstavnici magazina Global Finance uručili su zameniku predsednika IO Komercijalne banke Draganu Santovcu priznanje za najbolju banku u Srbiji u 2011. godini.

Izbor su, 18-tu godinu zaredom, sačinili urednici magazina Global Finance, koji izlazi u 163 zemlje sveta, uz pomoć privrednih analitičara, izvršnih menadžera i bankarskih konsultanata. Istraživanje je obuhvatilo banke u 22 države Centralne i Istočne Evrope. Kriterijumi po kojima su birane najbolje banke bili su: poznavanje potreba klijenata, rast aktive, profitabilnost, strateški odnosi, odnosi sa klijentima, obučenost zaposlenih, konkurentnost cena usluga, upotreba tehnologije i inovativnost proizvoda.

Za najbolje, kako je navedeno u odluci žirija, proglašene su banke koje uspevaju da održe nivo kvaliteta usluga i sigurnosti u često nestabilnim uslovima tržišta.

Nagrada, koja dolazi od magazina sa svetski priznatim autoritetom i čitanošću, predstavlja izuzetno priznanje kako za menadžment i zaposlene u Banci, tako i za sve njene partnere, koji su doprineli visokim ocenama koje je Banka dobila. Dragan Santovac je istakao da ona jeste satisfakcija za uloženi trud i prijatnost za konstatovani uspeh, ali smo uvereni da će ona biti i još jedan stabilan stepenik za dalje podizanje kvaliteta rada i poverenja, što nam je nagradu i donelo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik